torsdag 23 juni 2011

Onsdag 22 juni

Tjenare alla blogg-nördar som läser det här! (hur många nu det är, vissa källor säger att det är flera tusen :O).

Dagen började med tårta på sängen… eller okej, där skojade vi. Sanningen är att vi blev väckta av kastrull-slammer. Men Nils och Anton fyllde år! Så grattis till dem!! Nu får ni äntligen cykla utan hjälm! Fast juste, det får vi ju inte här… :PPPpppp;PpPPPp:PPp

Morgon-gympan var så kall och jobbig så den hoppar vi gärna över (ledarna verkade dock gilla den…).

Frukosten behöver vi inte heller skriva om eftersom att den såg ut som vanligt.

Konfa-läsningen bestod av att läsa i världens finaste bok – bibeln. Vissa konfirmander tog uppgiften på lite stort allvar (hmmm Jan-1…) och läste ut hela bibeln på samma tid som andra läste ut några få kapitel.

På eftermiddagen hade vi någon slags knock-out sprint. Först var det individuell start på kvalet. Samtliga blev diskade. Okej, bara hälften. Sedan blev vi uppdelade i olika final-heat, för att utmana oss på masstart. Joakim stod för ett mycket bra genomförande av sprinten och tog hem segern på goss-sidan. På jäntornas sida vann ledaren Elin, fast det räknas inte, för hon sprang på hemma-terräng (typ), så vi kan säga att Moa G (den långa) vann.

Gotland, även kallad Fredrik, lyckades välta Rämmal på spurten och det resulterade i två hela sekunders snubblande innan de föll ner på marken. Gotland lyckades dock med att pricka gräset (har han tränat?!).

Resten av kvällen bestod av att lyssna på en Lucas som berättade om sina volontär-äventyr i Uganda. Vi är glada att vi är svennar, förutom Sigrid som är från Luleå. Tack vare gud som skapade Nils och Anton blev vi bjudna på kladdkaka till kvällsfikat. GOTT.

Det var allt från Prosit! Atocho-tjao och så ses vi om en vecka igen!

/ Oliven, Mantorp, Glenn, Jan-1, Lule och 08:an. Naken hälsar också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar