måndag 20 juni 2011

Söndag 19 juni

Hej nervösa föräldrar!

Igår va det en bra men blöt dag. Det började med en mysig morgongympa inomhus. Därefter gick vi till den underbara frukosten, med havregrynsgröt för första gången. Men tyvärr var den inte så uppskattad. Efter den goda frukosten så gjorde vi oss i ordning med regnjackor och ett glatt humör för att göra en tripp till den väldigt fina kyrkan. Denna dag var det högmässa med ett väldigt trevligt program. Och vi var så duktiga så, fick beröm av både präst och ledare.

Efter den kalorifyllda pastan till lunch var det dags för de älskade lekarna. Vi delade upp oss i två grupper, den ena gruppen körde jätteroliga lekar bla grisleken, den andra gruppen fick lära känna vår trevliga konfirmandledare Tobias med massa namnlekar. Sen bytte vi så att den första gruppen också fick lära känna Tobias.
Sen spatserade vi till willys där vi inhandlade diverse godsaker inför filmkvällen. Vilket var ett väldigt mysigt avslut på veckan.

Men innan vi kröp till kojs åt vi en macka och hade andakt där vi fick lyssna på ett väldigt modig och vackert soloframträdande av vår kära Erland. Vi avslutade den härligt blöta dagen med ett stort kramkalas som alla uppskattade förutom en av de undertecknade.

Det var väldigt trevligt och vi blev på toppen humör.

Glada hälsningar från alla glada i Glader, Hjorten, Einar, Gotland, Rämmal, Soffan, Blondie & Curlie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar