tisdag 21 juni 2011

Tisdagen 21 Juni

Hej...
Dagen började med en läskig väckning. Dock vaknade inte alla... Snabbt fick vi springa ner till den klassiska morgongympan. Dagens gympatema var grönsaker. Det var lite vågat för oss blyga. De som kom försent fick också springa straffrunda kring huset. Vi fick en glad överraskning vid frukosten, det fanns MANNAGRYNSGRÖT!

Den andra konfaläsningen väntade efter frukosten. Igår fick vi lära oss om jagpärlan. En övning var att vi skulle gå runt en stol i en ring. En och en skulle vi springa upp på stolen och skrika: HÄR ÄR JAG! Vi blyga samlade mod och efter ett tag gick vi en efter en upp på stolen. Vi skrek nog inte riktigt lika högt som dom andra.

Vi ritade även av varandra på 20 sekunder, alla blev förskräckligt fula. Lunchen var god idag, falukorv och stuvade makaroner serverades. Efter lunchen kom de fruktade sysslorna. Igår var det våran tur att städa trappen. Vi fick klagomål på att trappen var så blöt, då rodnade vi, pinsamt.. Sedan var det dags för banan-ol, utan bananer konstigt nog. Det var märkligt men vi vågade inte fråga varför. En stackare tappade sin cykelnyckel i ett kärr någonstans. Vi nämner inga namn för vi tror inte Erland vill det, för det skulle blivit pinsamt för de hade i alla fall vi tyckt. Efter träningen cyklade vi hem till goda middagen (utan Erlands cykel). På middagen fick vi bara en köttbit. Vissa tog två. Vissa tre.

Sen laddade vi upp i TV-rummet för knock-outsprinten i Göteborg. Det var jättespännande, men vissa blyga gick och skrev frågor i en låda istället.

Sen spelade nästan alla fotboll. Vi firade sedan med kvällsfika och andakt, och vi får inte glömma kramringen (en bra övning för oss blyga).

Ett blygt farväl från Blyger-familjen:
Alexander Nilsson
Anton Gumaelius
Linnea "Limpan" Wejås
Pim Hedberg
hhTobias Enell (ledare)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar