söndag 3 juli 2011

1-2 juli 2011

Atcho-ciao bloggen! Prosit har anlänt till tv-rummet för att skriva om gårdagen och förrigår. Så vi börjar med fredagen.

På fredagen träffade vi en kick-boxare med näsan mot L.A. Fast hon är även kallad Pernilla och det är hon som ska konfirmera oss och döpa de namnläsa stackarna. Jan-1 är en av dem. LALALALA. Vi såg också på filmen ”allt för min syster” i aulan med alla konfa-ungar. Så var det med det. Vi avslutade dagen med att sjunga ”bygg inte hus på en sandig strand” 36 gånger på 17 minuter. Filip är också en duktig körledare. På fredagen var det valfri träning. Anna fick ont i magmusklerna efter ett hårt pass styrketräning i äckelrummet med killarna och Milla. Så var den dagen slut..

Gårdagen var fett nice, i alla fall för dem som inte hade sina föräldrar här. (okej, några kanske uppskattade att sina föräldrar kom, men ändå).

Några saker vi kunde konstatera efter dagen:
- Att Gotland hade väldigt stor familj!
- Att det prisvinnande konditoriet Lennart’s i Eksjö är överskattat och dyrt.
- Att kasta vattenballonger ut på folk från tredje våningen är kul.
- Att Martin och hans lillebror är jättelika.
- Erland har samma näsa som hans syrra.
- Joels lillebror Arvid är jättesöt. Jan-1 känner honom (STATUS).
- Det gör ont att spela volleyboll med stenhårda bollar.
- Susanne ska aldrig mer orientera i Eksjö. Hon är rädd för ormar.

Igår så bjöds det även på äppelkaka efter både lunch, middag och kvällsfika. Det gillas. Minigolf har det också spelats, Niklas vann (fast han slog även sönder ett litet hus mitt på banan). På andakten sjöng Klara solo och spelade gitarr. Ett ord kan sägas om det: gåshud. Efter det blev det lite allsång i rum nummer 25. Men sen kom Johanna och Tobias .__. Okej… vi förstår dem (fast ne), men vi sjöng ju så bra

Imorgon är det vår tur att städa toaletterna… TAGGA. Det kan hända att vi köper in lite slavar inför jobbet :D.

Yep, that’s it. Imorgon kommer vi tänka extra mycket på Roger Pontare för han är så söt. Tihi. Klart slut. Amen. :*

I know you love us, XOXO / Jan-1, Glen, Mantorp (även kallad ManFRED), 08:an, Lule och Oliven (han har dock inte avslöjat än ifall han är grön eller svart…) .

BTW så var klockan 13.37 när vi skrev klart det här. ELIIIIIIIT
Så nu var det klart hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar