lördag 9 juli 2011

Fredag 8 Juli

För yngre: Sho bre, vad händer jao, peace bre!
För äldre: Goddag!

Ännu en ovanlig väckning har vi fått uppleva. Denna dag kom det in 3 balletdansöser och dansade på tårna och gjorde piruetter. Vi fick sedan lära oss hela deras nummer på morgongympan. Sedan var det frukost, den var likadan som vanligt så vi behöver inte skriva något om den.
Efter frukosten hade vi vår sista konfirmationsläsning i skolan. Vi hade en timme på oss att samla ihop grejer som paradiset betyder för oss. Vi var indelade i 10 grupper och nästan alla hade med sig en kudde. Lunchen efteråt var också likadan som vanligt. Där efter hade vi vattenkrig på gården. Det uppskattades av alla, till och med av ledarna, mest Elin...
Efter sysslorna cyklade vi till dagens träning som var tips-ol. Vi övade oss på vårt kartminne. För man fick nämligen inte någon karta, utan man skulle komma ihåg sträckan och sedan ta sig dit där det satt en ny karta med antingen en vanlig sträcka eller en fråga där man kunde välja olika svarsalternativ, 1 X 2. På kartan fanns det sedan 1 kontroll vid respektive svarsalternativ. Men bara vid kontrollen med rätt svar fanns det en ny karta, vilket förrvirrade det hela och en hel del bommade. Några hade en annorlunda teknik som visade sig vara framgångsrik. De sprang och ställde sig mitt bland de olika svaren och hoppades att någon annan skulle skrika: Här är kontrollen! Några andra sprang runt som förvirrade hönor i skogen. När alla till slut hade tagit sig i mål cyklade vi tillbaka, men dock inte alla. Martin hade fått punka och fick springa hem. Vissa tyckte han hade en mycket fin löpstil men vissa tyckte han behövde köra mer löpskolning.
Sen väntade middagen. Det var TACOS!!!!!!!!!!! Alla älskade det, det var fett nice! Senare på kvällen var det föreläsning om Eksjö och Sandvikens ol gymnasium. Det var intressant och många började fundera över gymnasieval. På kvällen var det den ordinary kvällsfikat och andakten. Sedan gick vi och la oss tidigt för att ladda upp för nästa dags kaveltävling med nord.
Pungt slut, peddo tjut.
Lingongrovan, cancerpelle, pettan, pinneinäsanblodetsrputarfilip, limpan. fast mest jag. h

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar