onsdag 6 juli 2011

Tisdag 5 Juli

Dagen började med att vi gick upp tidigare än vanligt. Vi skulle ju planera vårat blöta anfall mot Nord som skulle äga rum lite senare. Vi krigsmålade oss och fyllde det vi hade med vatten. Sedan gick vi igenom planen som var att ledar-Linnea (vår ledare) skulle hålla i deras morgongympa. Hon tog de till en återvändsgränd och gav oss sedan den hemliga signalen. Vi i Syd som stod bakom ett hörn rusade fram och anföll. De flesta i Nord blev väldigt blöta och några blev ganska sura. Det ropades saker som; omogna ungar och idioter men vi brydde oss inte utan svarade med en dunk vatten över huvudet på de redan blöta nördarna, eller aa, nordarna då...

På grund av prästen som bara kunde komma på eftermiddagen hade vi träning direkt efter frukosten. Idag var det en vanlig medeldistansbana med tidtagning som lille-fille vann. Som bästa tjej kom Nettan på en femte plats. Värt att notera är att Nettan hade kommit tvåa bland killarna i Nord.

Efter orienteringspasset var det blablablablablablablakonfaläsningblablabla. Nu var vi framme vid DISCOT. DISCOvärmen uppmätte en temperatur på 41 grader. Utanför vårat party hade fiskarna i dammen också ett litet party. Det var en massa småfiskar och en stor peddofisk som iaktog de små. Vi beräknade åldern på den stora peddofisken till ungefär 57,3 år. Efter svettbadet gick vi och badade i sjön.

Nu ska vi berätta vad vi har lärt oss sedan den förra veckan:
-Man ska inte massera en vattenballong inomhus.
-Vad vissa personer (Niklas) har under sin säng...
-Kladdkaka är gott.
-Man ska inte lämna sitt godis obevakat.
-Erik passar vekligen i tajta tjejshorts och magtröja.

Ett ganska så blött inlägg från härliga Butter (Miss Skåne, Jokern, Anna-panna, Linkan the lover, marre, Nicke Nyfiken)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar