onsdag 13 juli 2011

Tisdag 12 Juli

Tjing-tjong vattenballong!!

Idag skrivs det sista blogginlägget. Självfallet är det de härliga dvärgarna i Butter som skriver.
Vi kan börja med att berätta om gårdagen. Dagen började som vanligt med morgongympa. Efter hästhoppandet skulle vi fotograferas utanför kyrkan i våra spöktält/kåpor. Vi tog några hundra gruppbilder och sedan tog de som ville enskilda foton. De som inte tog några egobilder gick istället tillbaka till spelhallen/församlingshemmet. Där blev det landskamp mellan Sverige och Finland i ishockey. På fotbollsstadion intill slog Elfsborg Milan inför 80 000 åskådare. Sedan vann några över Tiger Woods på den ihopfällbara minigolfbanan.

Efter lunchen var det dags att träna i kyrkan inför konfirmationen. Det gjorde vi genom att kicka lite fotboll, lyssna på dunkamusik, åka skateboard och klättra i orgeln.

Efter middagen och lugna stunden var det dags för vattenkrig. Dock var det inte lika roligt den här gången eftersom nördarna också hade vatten. De små fula nördarna kom iklädda regnkläder vilket var ganska idiotiskt. De tog av sig regnkläderna ganska snabbt men det var inte heller så smart för då kunde vi Sydare snatta dem och dränka dem i vatten.
Efter detta vattenkrig så var det kvällsfika. Den varade inte så länge för sedan fick vi gå och städa upp vattenballongerna. Då blev vi riktigt buttra. Sedan gick vi från buttra till glada när ledarna serverade oss paj. Detta goda mål mat var till ära av Emils 15 födelsedag. Sedan hade vi andakt och det var mycket trevligt. Inga buttra miner i den här gruppen.

Detta har vi lärt oss på en vecka:
-Det är roligare att ha vattenkrig mot motståndare som inte har vatten.
-Du får inga klara svar från bibeln.
-Johanna ser alla konfirmander som snoppar (vi vet inte hur seriös hon var när hon erkände detta).
-Patricia går upp kl 04.00 för att borsta tänderna (undra vad hon gör på natten).

Hejdå, nu måste vi sätta igång att städa innan ledarna kommer tillbaka.
Dem som skrev var: Jokebåäää, tandborsten, annapanna, herbertthepervert, orreborre och nicke nyfiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar