fredag 1 juli 2011

Onsdag 29 - Torsdag 30 Juni

Hej bloggen.
Nu har det varit paus i två dagar, vi har varit på stora äventyr i Blekinge.
12.00 i onsdags gick bussen. Vi hade en 3 timmars lång bussresa framför oss. På vägen hade vi musiktävling, som var uppskattad av alla. Särskilt för de längst bak, som vann ett kakpaket.
men vissa fuskade...

När vi kom fram installerade vi oss i en Friskis och svettis gympasal i Olofström. Vi åt och packade upp. Därefter bytte vi om och åkte till tävlingen. Alla var fett taggade! Det var varmt som satan (om han nu är varm)...

Niklas vann med 31 sekunder över Oskar Sandberg, och därmed hade NIklas status i lägret som han snabt förlorade genom att börja moppa dörrar vid storstädningen. Även Nord fick en segrare (Gabriella Gustafsson). Vi fick macka på tävlingen som inte riktigt räckte. När vi kom tillbaka till Olofström gick alla och lade sig och somnade med det samma... eller?

Några sjöng för Carl Rämmal 00.02 för han fyllde år :)) Han blev även lite blöt av en vattenpistol.
VI FICK SOVMORGON!!

Vi stekte på stranden hela dagen och åt lunch på en restaurang vid campingen. Många blev röda men vissa blev bruna, dock blev ingen lila. Vissa hade inte druckit tillräckligt och var lite trötta när vi väl kom fram till tävlingen.

Idag förlorade inte Oskar Sandberg utan allt var som vanligt. Bella vann idag också. Vår snygga ledare Ola vann också. Limpan vann spurten med 3.13 på 320m... typ.

Och från ingenstans kommer Petra och vinner Ö3 med 7-8 min, detta gör att hon har status. Till skillnad från NIklas har hon inte förlorat den... än.

Efter prisutdelning bar det av hemmåt, en viss person prutade ner godiset så han fick det gratis. Vi snattade även jordgubbar från en åker. Vi kom fram till att det är samma sak som att äta upp någons ko, vilket inte är så snällt. Vi åkte hemåt. På hemväget tittade vi på Arn, vi såg dock inte klart hela. Busschauffören brydde sig mer om gardiner än om barn.

Ps. vi är inte blyga mer, för numera heter vi antropofagerna (inofficiellt namn).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar