fredag 8 juli 2011

Onsdag 7 Juli

Cha cha bloggen!
Glader is in tha house yeah!
Igår började dagen med att ledarna väckte oss med trumpet som hördes över hela huset. Trots det så var vi i glader fortfarande på toppenhumör!

Någon mer som antagligen var väldigt glad var vår alldeles egna jan1, eftersom idag var det hennes födelsedag. Hennes små söta och nära vänner väckte henne lite tidiare än oss andra med hembakad tårta på sängen, kul för henne :) Sedan blev det dags för morgongympa och en najs frukost.

Därefter hade vi konfaläsning som var roligare än förväntat. Vi fick inom små grupper rita en bild av vår uppfattning av en text i bibeln. Mycket skratt uppstod när de flesta lekte med vattenfärg som om de var på dagis, kuligt ;)

Sedan fick vi någon timmes fritid som alla uppskattade. De flesta spenderade den timmen åt att kasta vattenballonger (som vanligt)

Lunchen som vi sedan fick var iallafall uppskattad av de som stod hyfsat långt fram i matkön eftersom de var de enda som fick något hamburgebröd. Stackars dom som inte fick något, hihi ;)
Efter det så var det dags för träning. Vi fick däremot inte cyckla till denna träning utan vi fick istället åka 35 minuters buss som var lite små mysigt. Träningen var rolig och bra! Den gick ut på att de fanns tre stycken olika slingor som man skulle träna olika saker på. Första slingan var "kurvbild" andra var "någon random sak, minns inte hihi" och trejde var "flygande kilometern". Bredvid träningsplatsen låg en sjö som vi badade i, det var väldigt mysigt sätt att avsluta träningen på.

Tillbaka på bussen för att åka direkt till matsalen och äta frukost igen!!! Risgrynsgröt. Mums filibabba... eller?......

efter dagens andra frukost gick vi och duschade och vissa av oss är klart beroende av att
tränga sig före i kön. när alla hade duschat gjorde vi våra sysslor och sen gick vi ut på gården där ledarna hade förberett en 5-kamp. här fick vi använda många olika egenskaper som: suga, slicka och tugga. därefter avnjöt vi en originell kvällsfika och hade andakt som såklart var väldigt mysig. Därefter kröp vi till kojs och drömde sött...

MVH glader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar