tisdag 12 juli 2011

Söndag 10 juli

Hej hopp gummisnopp ! Perviga trötter skriver idag, that’s right !

Igår bjöd vår stamfader Omar på vacker sång tidigt på morgonen och därefter höll han i morgonjumpan som var löpskolning. Omar vi älskar dig, men löpskolningen var inte det bästa. Sorry ! Sedan åt vi frukost och efter det vandrade vi i trupp till kyrkan för att öva på Kärleksvisan som vi sedan skulle framföra i kyrkan. Det gick azzum och alla kunde texten ... eller inte. Vi ägde klart ut nord som sjöng Ära till ditt namn.

Efter vårt ypperliga framträdande i kyrkan fick vi lite fritid och därefter var det dags för lunch. Vi fick osaltad pasta med grön geggamojja, det finns säkert någon som tycker att det är gott, men inte vi…

Efter lunchen började vi förbereda våra redovisningar och välja ut psalmer till konfirmationen som är nu på torsdag (!!) Vi bestämde att vi skulle göra ***** och **** och så är det några som ska *****. Hahaha ni får se på torsdag ;) Vi började öva på redovisningar, och vi kan lova er att vår konfirmation kommer att bli AZZUM!!Yeah that’s riight !

Sedan var det dags för den mumsiga middagen som var äckelpäcklig lax. Det var några som gick och åt pizza istället..

Sen hade vi lite fritid och efter det var det filmtajjm! Tack till Tobias som rekommenderade filmen, den var fääääättt azzum! När filmen var slut hade vi andakt som var lugn och mysig, ända tills dumhuvudena i Nörd stormade in i elevhemmet och störde oss mitt i den vackra psalmen som vi höll på att sjunga. Det slutade med att några nördare blev dränkta. Rätt åt dem, haha.

Vi avslutade andakten med en myspysig kramring och sedan satte vi oss i tv-rummet för att planera hämnden mot The Nerds. Vi bestämde träff i köket kl 03.00 och att alla skulle vara svartklädda.

Vi gick och la oss för att ladda inför hämnden. Vi gick upp, vissa piggare än andra och smög tyst till Nördarnas läger. Där tömde vi alla cykeldäck på luft och några lindade toapapper runt cyklarna. Busigt värre! Sedan gick vi trötta och la oss.

Pussar och kramar till er därhemma från den tröttaste och bästaste familjen på heeeeeeeeeeeeeela lägret!

PS. Det var snyggingarna Hanna, Nathalie och Klara som skrev det mesta, resten av gruppen satt och fastklistrade framför teven. Alleballeboii var också med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar