tisdag 12 juli 2011

Måndagen 11/7

Tjenare tjenare! Nu är det sista gången vi i kloker skriver!

Vi ska som vanligt skriva om vad som hände på gårdagen, so lets go!

Igår var det måndag och vi vaknade extra trötta efter att vi hade busat mot nördarna på natten. Men trots detta var vi utmärkta flygplan på morgongympan. Vi landade på flera olika destinationer på bara tio minuter. Men vi är ju orienterare. Vi landade tillslut i matsalen för frukost.

Idag var det dags att pröva kåpor till konfirmationen i församlingshemmet. Så exakt 08.50 traskade vi ner. Vi hade en timme på oss att hitta en kåpa med rätt längd och en krage som passade innan nördarna kom. Detta lyckades vi med och de flesta hann pröva de olika roliga sakerna som fanns nere i källaren. Så som minigolf, pingis, hockey, airhockey och fifa -08.

När nördarna kom stack vi. Några av det lite mer busiga slaget stack bort till the nerds camp och snurrade in ledar Åsas bil med toapapper och sedan sprutade de lite majonäs och grädde som grädde på moset. Men Åsa blev inte så glad när hon fick se detta men lite roligt var det allt!

Innan vi åkte iväg på LM planerade vi inför konfirmationen men det får ni ju se på torsdag vad det var…

Vi fick skjuts av ingen mindre än Sven en av Eksjögymnasiums egna orienteringstränare! Han skulle gå runt och spana in oss när vi sprang. Men han fick nog ingen på kroken höhö!

Vi måste ju tala om att det blev trippel Syd i toppen i tjejernas klass och hos killarna blev det två pallplatser. Vilket betyder att Syd regerar i Långdistans! Grattis till Nettan som vann och vår egna kloka Moa blev tvåa och Anna blev trea. Även grattis till Matajs och Niklas som blev två och trea ca tio minuter efter Sandberg...

Sven körde oss även hem så vi slapp springa J

Vi åt middag och efter det hade vi sysslor…

Efter sysslorna kom Nördarnas ledare Louise och Lillian för att ha lite mental träning med oss. Det var rätt kul men det bästa var när fyra personer skulle lyfta en kompis från en stol till en annan genom att bara använda sitt ena pekfinger. Det lyckades två gånger och då lyfte vi lätta lille Filip och sedan lyfte vi stora starka Matajs. Det var coolt J

VI åt kvällsmacka som vanligt och hade en lika mysig kvällsandakt som vanligt. Efter andakten Drog ledarna ut oss på framsidan för att leka ”Hej Bengt”. Alla tyckte det var mystiskt och tittade sig oroligt omkring. Det måste vara något konstigt på gång eftersom vi aldrig brukar få vara ute efter andakten.

Sedan ser vi att Nord kommer spatserande med vit flagg och sjunger ”Du vet väl om att du är värdefull” Vi avslutade detta mötet med en fredskramring!

Från de klokaste av dem alla: Flintasteken, Biffen, Osten och M&M’s och självklart Bambatanten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar