söndag 10 juli 2011

lördag den 9 juli 2011

Hej Bloggen,
whats up? The sky? I gueess not! (prosit mamma-Linneas humor).

Gårdagen var fett rolig! Vi hade lägerstafett mot Nord och självklart vann SYD! Vi vann iallafall kill-klassen. Det svider att säga att vi hade lika många pall-placeringar som läger Nord! I killklassen vann Syd-laget med Anton, Enges och Niklas. Niklas status är nu tillbaka-vunnen eftersom att han sprang ikapp och om O-ringen ettan Sandberg. I tjejklassen gick det inte riktigt lika bra. Bästa lag från syd var Linnea A, Jan-1 och Karin som hamnade på en tredje plats. Vi tror inte att Jan-1 blev så nöjd med sitt lopp eftersom att hon sprang kontrakurs till ettan med 11 minuter. Vi andra kan lugnt konstatera att det inte var en glad Jan-1 som växlade över till Karin. Hon växlade över till Karin som fick starta långt bakom ledaren. Vi är mycket stolta över vår dalkulla som gjorde ett helt exceptionellt lopp och kom in som trea!

Vägen till tävlingen var fett dryg. Det tog typ en timme att cykla på den kuperade vägen till tävlingen, och det var inte LITE varmt ute heller! Fast vi ska inte klaga på vädret.

På tillbaka vägen stannade vi på en camping och badade och tiggde pengar av ledar-Ola och Tobias. För de var de ända som hade pengar. Glass är gott.

Kvällen tillbringade vi på en badplats med 1000 flugor. Vi lekte lite lekar och byggde mänskliga pyramider. Alexander lärde också en del av oss att shuffla, och vissa lärde sig snabbare än andra kan vi väl säga. Vi fick även ta del av Hannas konståknings-hopp som var mycket graciösa. Kvällen avslutades med en utomhus-andakt där Klara spelade fint på sin gitarr och Sigrid rappade fint. Sedan blev det också lite allsång.
Diggilo-festivalen har även hållit hus några hundra meter från vårt boende. Jan-1, Glenn, Joel och Robin lyckades planka in genom att snacka med snagget och company. När Sigrid, Mattias, Limpan, Pim, Oliven, Martin och Nils försökte med samma sak gick det inte lika bra. Vi skyller på Mattias. Istället gick vi upp på matsals-taket och kollade därifrån på Tomas Di-Leva på storbildsskärm. Sen kom ledarna och då var festen slut. Vi fick sedan vara uppe extra länge och då kollade vi på film och hade en kramring och stor kramhög i andakts-rummet som varade lite väl länge, då kom ledarna igen, vi gillar dem egentligen.
Sen gick alla och la sig och somnade.
Det var endast hälften av vår grupp som skrev detta. De andra satt och spelade mobil-spel och tittade på dam-fotboll.
Hej då alla m&m's!! :)
Hälsningar från familjen prosit och Tomas Di-Leva.
/ Jan-1, Sigge, Mantorp, Glenn, Oliven och Jenkan.

1 kommentar:

  1. "Detta videoklipp visar innehåll från EMI, som har blockerat det i ditt land av upphovsrättsliga skäl." - Vi kan inte se lägerstafettvideon... :-(

    SvaraRadera